BOKA EN KOSTNADSFRI DEMO-DAY MED ALESCO

Alesco erbjuder nu spännande Alesco demodagar för företag som är intresserade av att övergå från traditionell gasuppvärmning till induktionsuppvärmning.

 

 

OM ALESCO DEMO-DAGAR

Är ni redo att ta steget och övergå
till induktionsvärme istället för gas
i er verksamhet? 

 

 

VI ERBJUDER NU
SPÄNNANDE ALESCO DEMO-DAGAR

– för företag som är intresserade av att övergå från den traditionella gaslågan till induktionsvärme. 

Under dessa demo-dagar, som varar i 2-3 timmar, kommer vi att guida er genom funktionerna hos våra maskiner, demonstrera de tydliga fördelarna med induktion jämfört med gas, och låta era anställda få praktisk erfarenhet av att använda våra maskiner.

Man får gärna ta fram egna applikationer att testa på i samband med demo-dagen. Efteråt, om ni är intresserade av att testa en maskin under en två-veckorsperiod så skickar vi en demo-maskin till er för att ni skall kunna göra en egen utvärdering i er takt.

LÄS MER OM VÅRA LÅNEMASKINER HÄR!

HUR DET GÅR TILL

1

EFTERFRÅGA EN
ALESCO
DEMO-DAG

2

BOKNING AV
DEMO-DAGEN

3

DEMO-DAG MED
ALESCO TEAMET

4

TESTA & UTVÄRDERA

5

PASSAR MASKINEN ERA APPLICATIONER?

Efterfråga en Alesco DEMO-DAG.

Är ni intresserade av att nona en Alesco-demo dag med oss? 
Fyll i formuläret nedan, Vi kommer sedan att kontakta er närmare för att schemalägga en tid för demo-dagen. Efterfrågan är inte bindande. Ni kan också maila oss på order@alesco.se för att göra en förfrågan.

Välj den maskin ni är mest intresserade av att få en demo av

FAQ

Tidigare ställda frågor kring Alesco Demo-dagar
Vad kostar det att boka en demodag med Alesco?

Våra demodagar är helt kostnadsfria, och vi ställer inga köpkrav.

När kan vi boka in en tid för en demo-dag med Alesco?

Skicka oss en förfrågan via kontaktformuläret. Du är välkommen att ange i meddelandefältet vilka veckor/veckodagar som skulle passa er bäst. Vi återkommer sedan med ett förslag skräddarsytt för era behov!

Om vi finner att Alescos maskiner passar vårt företag och våra processer, kan vi köpa den demomaskin som användes under demodagen?

Nej, våra demomaskiner är inte till salu, så om ni önskar köpa en maskin skickar vi en helt ny till er.

I vilka länder är denna demodagstjänst tillgänglig?

För närvarande är vi tillgängliga i våra nordiska länder samt Tyskland, Nederländerna, Spanien, Belgien, Italien, Österrike, Portugal, Frankrike och Schweiz. Om ert företag kommer från ett land som inte finns med i listan ovan, är ni välkomna att ändå skicka en förfrågan, och vi kan utforska möjligheterna att hjälpa er på andra sätt.

Är det möjligt att hålla en demodag via Teams/Online?
 

Självklart är det möjligt att genomföra en demodag online. Vi kommer då att via teams visa hur våra maskiner fungerar och besvara eventuella frågor om möjligheterna att använda induktionsvärme i era applikationer.