Alesco Induction Heaters
och tungt underhåll

Ersätt den öppna lågan med våra säkra induktionsvärmare överallt där värme behövs, detta innebär att ta ett stort steg i rätt riktning, och göra en hållbar påverkan på koldioxidutsläppen.

 SÄKER VÄRME DESIGNAD FÖR

 

 Flyg/Aerospace

Rederier/Skepp

Tillverkning/produktion

Metallindustri/Metallbearbetning

Agriculture/Jordbruk

Vindkraftverk

Militärt underhåll

Järnväg

SÄKER VÄRME

Induktionsuppvärmning spelar en avgörande roll i underhållet av olika maskiner och utrustning. Genom att applicera värme noggrant kan komponenter snabbt värmas upp för att underlätta underhållsuppgifter såsom reparationer, rostborttagning, borttagning av skruvar och byte av lager.

Jämfört med traditionella metoder erbjuder induktionsuppvärmning flera fördelar, inklusive snabbare uppvärmningstider, exakt temperaturkontroll och förbättrad säkerhet på grund av frånvaron av öppna lågor eller heta ytor. Denna teknik hjälper till att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten hos underhållsprocesser, vilket slutligen ökar utrustningens driftstid och minskar driftstopp.

År av erfarenhet

Sålda maskiner världen över

PERSONBIL/LASTBIL/BUSS

JORDBRUK

REDERIER/SKEPP

TÅG/SPÅRVAGN/JÄRNVÄG

VINDKRAFTVERK

FLYG

OFFSHORE

SPACE

UNDERHÅLL INOM FÖRSVARET

METALLBEARBETNING/SMIDE

FÖRE-/EFTERVÄRME FÖR SVETSNING

INDUSTRI/PRODUKTION

MADE IN SWEDEN

För oss på Alesco är det av yttersta vikt att vi har full kontroll över vår produktion och våra leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet på våra produkter. I vår produktionsanläggning i Mölndal, Sverige, arbetar våra skickliga medarbetare med att tillverka våra flaggskeppsprodukter, ACE12 och INTER 8/12, samt vår kylare NIX3.

Vi är stolta över vår svenska härkomst och vår långa historia av att leverera hållbara och säkra maskiner till verkstäder över hela Europa under de senaste 26 åren.

BESTÄLL NU! order@alesco.se